Política de privacitat

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta pàgina web i els domini hensa.es i hensa.cat pertanyen a Hensa DCM, SLU (en endavant “el titular”), amb adreça C.Narcís Monturiol, 13 – P.I. La Sabrosa, 08512 Sant Hipòlit de Voltregà, amb CIF B59816157; telèfon +34 93 850 26 32 i correu electrònic hensa@hensa.es.

Tractament de dades personals

Hensa.es informa a tots els usuaris del lloc web que facilitin o hagin de facilitar les dades personals, que mitjançant la marcació de la casella, accepten expressament i de manera lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part del titular amb les següents finalitats:

  • Enviament de comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic, sms o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur que faci possible realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions comercials seran relacionades sobre productes o serveis oferts pel titular i seran de productes o serveis relacionats amb el seu sector.
  • Realitzar estudis estadístics.
  • Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través del web.
  • Remetre el butlletí de notícies mensual a través de correu electrònic.

El titular informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies. En cas que s’hagués de fer algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia es sol·licitarà el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels titulars.

Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatòries ja que són necessàries per prestar un servei òptim a l’usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, el titular no garanteix que la informació i els serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

El titular garanteix en tot cas a l’usuari l’exercici dels drets daccés, rectificació, cancel·lació informació i oposició, en els termes disposats en la legislació vigent. L’usuari pot fer ús d’aquests drets enviant un email a l’adreça de correu electrònic esmentada més amunt. També es podrà donar de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció a l’apartat de donar-se de baixa de tots els correus electrònics remesos per part del titular.

De la mateixa manera, el titular ha adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessàries per garantir la seguretat i la integritat de les dades de caràcter personal que tracti, per evitar la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

Adreçes IP

Els servidors del lloc web podran detectar automàticament l’adreça IP i el nom del domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és un número assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permet el processament de les dades per tal d’obtenir estadístiques que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als serveis web, ordre de visites, punt d’accés, etc.

Seguretat

El lloc web, utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades a la indústria com firewalls, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics. Tot això per evitar l’accés no autoritzat a les dades. Per aconseguir-ho, l’usuari/client accepta que el titular obtingui dades per efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés. Tot procés de contractació o que comporti la introducció de dades personals de caràcter sensible (salut, ideologia) seran sempre transmeses mitjançant un protocol de comunicació segura (https://…) de manera que cap tercer tingui accés a la informació transmesa via electrònica.