L'empresa

Des de 1991 dissenyant i construïnt maquinària industrial.

HENSA DCM, SL, neix l’any 1991 a Sant Hipòlit de Voltregà de la mà de Francesc Hernández Riu, amb l’objectiu de donar servei al mercat del disseny i la fabricació de maquinària especial per a la indústria. Durant més de 30 anys hem experimentat un creixement constant i una evolució significativa, establint-nos com a empresa dinàmica, flexible i orientada a oferir el millor servei als nostres clients.

Treballem per diversos sectors, com cosmètica, automoció, electrònica, embalatge i farmàcia, desenvolupant una gran varietat d’equips i sistemes.

Estem orgullosos de ser part de l’èxit dels nostres clients, proporcionant-los solucions innovadores i fiables que optimitzen els seus processos de fabricació i els ajuden a destacar en un mercat competitiu.

Especialistes en automatització de processos industrials

Combinem tecnologies d’automatització industrial per desenvolupar solucions a mida que milloren la productivitat, redueixen costos i minimitzen els errors humans. Des de la integració de robots i sistemes de control fins a la programació personalitzada, ens enfoquem a optimitzar els processos industrials per millorar l’eficiència i competitivitat dels nostres clients.

Instal·lacions equipades amb les últimes tecnologies

Gràcies al nostre personal qualificat, programari especialitzat i maquinària d’alta precisió podem desenvolupar totes les fases del projecte amb exactitud i rapidesa.

han confiat en nosaltres