Aviso legal

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta pàgina web i els domini hensa.es i hensa.cat pertanyen a Hensa DCM, SLU (en endavant “el titular”), amb adreça C.Narcís Monturiol, 13 – P.I. La Sabrosa, 08512 Sant Hipòlit de Voltregà, amb CIF B59816157; telèfon +34 93 850 26 32 i correu electrònic hensa@hensa.es.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d’aquesta plana pàgina web, tant els logotips, els textos, les fotografies, els dissenys, les referències de productes o altres elements, així com l’estructura de la pàgina web, el disseny, les combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial del titular o de terceres persones amb qui el titular ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la plana web. El titular difon tota aquesta informació per mitjà de la seva pàgina web amb la finalitat de fer publicitat i difusió dels seus serveis. El titular adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa del titular.

Responsabilitat sobre els continguts

El titular declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació de qualsevol tipus continguda en altres pàgines web a les quals es pugui accedir per mitjà d’enllaços des d’aquesta web. La funció dels enllaços introduïts a la pàgina web és la d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre el tema tractat a la plana d’origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l’usuari a visitar les pàgines web de destí. El titular no es fa responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços ja que no són controlats ni verificats per ell.

Autorització per a enllaçar amb aquesta pàgina web

Queda autoritzada la creació d’enllaços cap a qualsevol apartat d’aquesta pàgina web sempre que quedi visible, a la barra d’adreces de l’explorador, l’adreça real a la qual s’accedeix. L’enllaç podrà crear-se utilitzant l’adreça, el nom de l’empresa i/o altres paraules clau.